Verkoopprijs: €11 (incl. btw)

  Verkoopprijs: €11 (incl. btw)

Ieder kind heeft er vroeger wel eens over nagedacht: hoe zou het zijn om de ‘baas’ van de wereld te zijn? Je zou er voor zorgen dat alle andere kinderen en grote mensen blij en gezond zouden zijn, dat niemand ongelukkig was. Je zou zorgen dat we datgene zouden doen wat voor iedereen goed is.

Een logische gedachte, nietwaar? Helaas staat de praktijk hier vaak nog haaks op. In deze boekenreeks nodig ik jou dan ook uit om jezelf opnieuw de vraag te stellen: "Wat zou ik doen als ik de baas zou zijn?" Iedere editie in de reeks gaat over een actueel maatschappelijk thema. Een thema dat vraagt om bewustzijn en vernieuwing. De eerste editie gaat  over ‘de Zorg’.

Ter inspiratie heb ik 33 mensen gevraagd hun wijsheid te delen en hun licht te laten schijnen op deze vraag. Van ondernemend chirurg in opleiding tot sociaal-serieel zorgondernemer; van orthomoleculair voedingsdeskundige tot medisch antropoloog; van emeritus hoogleraar gezondheidszorg tot de ‘Iceman’; van bestuursadviseur in de zorg tot ervaren patiënt. Benieuwd naar hun verhalen? Ga je gang, ze zijn er voor jou.

Na het lezen van dit rijke palet aan vernieuwende inzichten over de zorg, kun je op de laatste pagina’s jouw eigen visie noteren. Ook daag ik je uit: welke stap -groot of klein- kun jij vandaag al zetten om daar aan bij te dragen?


 

Over de redacteur en uitgever

Rob van Drunen heeft als sociaal ondernemer een grote passie om bij te dragen aan vernieuwing in de zorg en een gezonde samenleving. 

www.robvandrunen.com